9 december 2023
14:30

VästeråsBandy

Referat: Bollnäs GIF BF U19 - VästeråsBandy

U19 krossade faktiskt Västerås i hemmamatchen på lördagseftermiddagen. 3-0 på 7 minuter, 5-0 på 20 minuter var en rivstart på matchen och det var i början av respektive halvlek som matchen avgjordes. 15-3 slutade den odramatiska matchen till slut!

Bra start!
Orangeblå lyckades få hål på Västerås tidigt. Efter drygt 20min hade vi gjort 5-0. Då tog bortalaget timeout och ändrade sin matchplan ordentligt. Det ställde till det lite grand för hemmalaget ett tag. Killarna körde fast i säcken som Västerås skapade.

Nytt fokus
I halvtid snackades det om att få med fler i spelet och ösa på mer skridskor i hemmalagets omklädningsrum. Det funkade bra... Det rullade in mål från start i andra och sedan under hela halvleken. Efter 5-1 i den första halvleken blev det 10-2 till Bollnäs i den andra

Bortalagets målvakt deras bäste
Trots de många insläppta var det var bortalaget målvakt som var en av deras bästa spelare. Från hemmalagets sida var en bra laginsats sett över hela matchen.

FAKTA:
BOLLNÄS GIF BF - VÄSTERÅS BANDY 15 - 3
(5-1)
1-0 (1:49) Philip Hed, 2-0 (4:25) Philip Hed (Måns Olnils), 3-0 (7:07) Philip Bergström, 4-0 (13:13) Alvin Einarsson, 5-0 (20:41) Philip Bergström (Philip Hed), 6-1 (46:47) Philip Hed (Oliver Bergman), 7-1 (50:02) Philip Hed (Philip Bergström), 8-1 (59:36) Måns Olnils (Philip Hed), 9-1 (61:06) Måns Olnils, 10-1 (63:49) Oliver Bergman (Lukas Zetterqvist), 11-1 (65:50) Philip Bergström (Philip Hed), 12-1 (71:18) Frislagmål Oliver Bergman (Måns Olnils), 13-1 (76:26) Theo Berglund (Oliver Bergman), 14-1 (79:53) Philip Hed (Theo Berglund), 15-2 (83:21) Philip Bergström (Ture Widoff)
Utvisningar B: 1 x 10 min V: 3 x 10 min + lindrigt matchstraff